Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)

nedeľa, 15. január 2017 11:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dvesto zápasov v najvyššej anglickej súťaži má po včerajšku na konte Laurent Koscielny. Jubileum mu spríjemnilo vysoké víťazstvo na pôde Swansea 4:0. (Goal.com)

CHELSEA: Veľkú ponuku od čínskeho Tianjin Quanjian má na stole Diego Costa. Týždenne by si prišiel na 576 tisíc libier a klub by zaňho zinkasoval 80 miliónov libier. (Guardian)

CHELSEA: Novinári písali o spore Diega Costu s Antoniom Contem, pre ktorý chýbal v zápase s Leicestrom City (3:0). Taliansky coach tvrdí, že útočníka The Blues trápila bolesť chrbta. (ESPN)

CHELSEA: Predčasný návrat do Londýna zvolil Patrick Bamford. Po hosťovaní v Burnley sa má 23-ročný útočník pobrať na ďalšie. V tomto prípade sa šepká o Middlesbrough. (BBC)

LIVERPOOL: Útočník Sassuola, Domenico Berardi, bol lanárený do radov The Reds. 22-ročný strelec dal Angličanom košom a vyzerá to tak, že zamieri do Juventusu. (transfermarktweb.com)

TOTTENHAM: Daňou za víťazstvo 4:0 nad West Bromwichom bolo zranenie Jana Vertonghena. Odstúpiť musel v 64. minúte pre zranenie členka. (Daily Mail)

WEST HAM: Rímsky AS by rád získal Sofiana Feghouliho na hosťovanie. Kladivári tejto možnosti príliš naklonení nie sú a uprednostnili by hneď trvalý prestup za deväť miliónov libier. (Mirror)

SWANSEA CITY: Zlomenina lícnej kosti nakoniec vyradí Neila Taylora na tri týždne. Zranenie si privodil počas tréningu. Labute zaňho dotiahnu náhradu z Norwichu City, Martina Olssona. (BBC)

HULL CITY: Odchod 29-ročného útočníka Roberta Snodgrassa nie je vylúčený. Vedenie si však zaňho bude pýtať 10 miliónov libier. O konkrétnych ponukách na túto sumu sa zatiaľ nevie. (Daily Star)