Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.)

nedeľa, 15. január 2017 11:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Deň voľna dostal včera Gerard Pique a nefiguroval tak v zostave na ligový zápas proti Las Palmas. Katalánci súpera poľahky zmietli výsledkom 5:0. (Goal.com)

REAL MADRID: Ligový zápas na pôde Sevilly vynechá James Rodriguez aj Isco. Obaja vynechali posledné tréningy pre ľahšie zdravotné problémy. (Marca)

VALENCIA: Zranený členok útočníka Rodriga potrebuje operáciu. Tej by sa mal hráč podrobiť už v najbližších dňoch a lekári stanovili dĺžku zotavovania na tri mesiace. (as.com)

VALENCIA: Stredopoliar Enzo Pérez sa s klubom dohodol na zmene pôsobiska. Sám by si pritom prial odchod do Benficy Lisabon, kde pôsobil, kým sa nepresťahoval do Španielska. (tuttomercatoweb.com)

ESPANYOL: Do brány sa dnes proti Valencii už postaví Diego López. 35-ročný Španiel posledný mesiac chýbal pre problémy s kolenom. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Predčasným rozviazaním zmluvy sa končí pôsobenie Davida Barrala v Andalúzii. V zápasoch veľa priestoru nedostával, okrem toho sa dostal aj do disciplinárnych problémov. (sport.es)