Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)

nedeľa, 15. január 2017 11:47 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Costa neodchádza

Tréner Chelsea Antonio Conte poprel správy o tom, že by mal útočník Diego Costa prestúpiť v januárovom prestupovom období do Číny. Dôvodom Španielovho odchodu mali byť nezhody práve s hlavným koučom. Talian odmietol reporty z britskej tlače potvrdiť. (goal.com)

Mourinho chce Matiča

Tréner Manchestru United José Mourinho by rád priviedol na Old Trafford Nemanju Matiča z konkurenčnej Chelsea. Portugalčan viedol srbského reprezentanta už na Stamford Bridge a jeho výkony si nevedel vynachváliť. (Daily Mirror)

Wenger predĺži zmluvu

Uznávaný francúzsky kouč Arsene Wenger by mal podľa informácií denníka Daily Mirror predĺžiť s londýnskym Arsenalom svoj aktuálny kontrakt. Wenger sa odchádzať nechystá, pričom spokojný s jeho službami má byť aj samotný klub. (Daily Mirror)

Sevilla chce Rashforda

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa FC Sevilla snaží získať anglického mladíka z Manchestru United Marcusa Rashforda na hosťovanie do konca prebiehajúceho ročníka. (The Sun)

Z VOLEJA

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp pred dnešným šlágrom Premier League prehlásil, že The Reds sú na Manchester United pripravení. (goal.com)

Henrik Mchitarjan z Manchestru United sa vyjadril, že kouč Red Devils José Mourinho mu vyhovoril prestup do Liverpoolu. (goal.com)

Tottenham Hotspur včera zdolal West Bromwich Albion na svojej pôde presvedčivo 4:0, o hetrik sa postaral anglický reprezentant Harry Kane. (goal.com)

Na čele Premier League ostáva Chelsea, ktorá si rozdielom triedy poradila s majstrom Anglicka Leicestrom City na jeho ihrisku 3:0. (goal.com)

Záložník Chelsea Marcos Alonso povedal, že jeho spoluhráč Diego Costa je na Stamford Bridge šťastný a nechystá sa odísť. (goal.com)

Útočník Interu Miláno Mauro Icardi prehlásil, že má stále šancu prestúpiť do čínskej najvyššej súťaže. (goal.com)

Barcelona včera potvrdila, že sa dostáva do formy. Katalánci na svojej pôde zdolali Las Palmas presvedčivo 5:0. (goal.com)