Main Content

Neapol chce kúpiť perspektívneho slovenského reprezentanta

pondelok, 16. január 2017 11:00 | Autor: Filip Chudý

Neapol chce kúpiť perspektívneho slovenského reprezentanta
Neapol chce kúpiť perspektívneho slovenského reprezentanta | zdroj: © TASR

Mladý slovenský reprezentant Miroslav Káčer sa podľa talianskych médií dostal do prestupovej hry SSC Neapol. Aké má s ním mať tento klub plány?

Až do začiatku februára stále iba 20-ročný slovenský stredopoliar Miroslav Káčer by sa mohol sťahovať do Talianska, aspoň tak to tvrdia médiá na Apeninskom polostrove. Tuttosport.com napísal, že o Káčera sa zaujíma SSC Neapol, pričom Hamšíkov klub má vraj také plány, že hráča angažuje, no nenechá si ho, ale obratom ho pošle na hosťovanie do FC Empoli, ďalšieho účastníka Serie A.

Oba kluby totiž majú mať medzi sebou podľa talianskych médií výborné vzťahy, ktoré podporil fakt, že Neapol trénuje Maurizio Sarri, nedávny dlhoročný tréner práve Empoli. Otázne by už len údajne malo byť, ako by boli rozdelené práva na hráča, resp. či by ho mohlo Empoli vykúpiť, alebo či za tento transfer nedostane aj niečo viac, keď sa hovorí marockom stredopoliarovi Neapola Omarovi El Kaddourim.

Ale ako sa ďalej píše v talianskych médiách, Káčerov prestup je reálnejší skôr v lete, dovtedy má totiž Empoli viac záujem o hráča, ktorý by bol posilou hneď, keďže hrá o záchranu, no Káčer by potreboval dlhší čas na aklimatizáciu. Kedy tento slovenský reprezentant do 21 rokov, ktorý už má na konte aj prvý štart za seniorské áčko, opustí žilinskú loď, je tak stále otázne.