Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.)

pondelok, 16. január 2017 11:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pohodlnému víťazstvu nad Las Palmas 5:0 dopomohol strelecky aj Lionel Messi. Gól tak dal už 35 rôznym súperom v Primera División, čím prekonal rekord Raúla. (ESPN)

REAL MADRID: Víťazná séria Realu sa po včerajšku skončila. Postarala sa o to Sevilla (1:2). Real stratil vedenie v poslednej päťminútovke a takým spôsobom prehral prvý raz od roku 1992. (Mirror)

BILBAO: Baskovia hrajú najbližšie proti Atléticu a chýbať bude Aritz Aduriz aj Benat Etxebarria. Obaja dostali proti Leganés (0:0) svoje piate žlté karty v sezóne, za čo sú suspendovaní. (mundodeportivo.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: 25-ročný krídelník Gaël Kakuta po necelom roku opustí čínsky Hebei Fortune. Francúzove kroky majú smerovať opäť do La Ligy, konkrétne do La Coruñe. (fichajes.com)

VALENCIA: Osem ligových kôl čakali Netopiere na víťazstvo. Dočkali sa včera, keď góly Martína Montoyu a Santiho Minu stačili na víťazstvo 2:1 nad Espanyolom. (sport.es)

GRANADA: Dobre vyzerajú rokovania Andalúzanov s Borussiou Dortmund o Adriánovi Ramosovi. Kolumbijský útočník zrejme bude do konca sezóny v Granade hosťovať. (Fichajes.com)

GIJÓN: Šesťgólový strelec z aktuálnej sezóy, Duje Čop, údajne vyvolal hádku v kabíne a za trest chýbal v nominácii na včerajší zápas s Eibarom. Klub k incidentu vysvetlenie neposkytol. (mundodeportivo.com)