Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)

pondelok, 16. január 2017 11:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Olivier Giroud prispel k sobotnému víťazstvu nad Swansea City 4:0, no neskôr nútene striedal. Dôvodom je zranený členok a pre ďalšie duely nad ním visí otáznik. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Citizens sa prepadli na piate miesto, keď podľahli Evertonu na jeho pôde 0:4. Pre Pepa Guardiolu šlo o najvyššiu ligovú prehru v trénerskej kariére. (BBC)

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL: Derby na Old Trafford víťaza nenašlo. The Reds síce viedli premenenou penaltou Jamesa Milnera, na ktorú šesť minút pred koncom odpovedal Zlatan Ibrahimovic. United ostávajú šiesti, The Reds padli na tretiu priečku. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Čakanie na rekordný zásah a preskočenie Sira Bobbyho Charltona pokračuje aj po včerajšku. Wayne Rooney si pripísal aspoň pekný 450. štart v súťaži. (Daily Mail)

WEST HAM & SWANSEA CITY: Kladivári sa pokúsia získať 27-ročného záložník Gylfiho Sigurdssona. Islanďan hrajúci za The Swans by mohol zafungovať ako náhrada za Payeta. (tribalfootball.com)

WEST HAM: Vedenie sa údajne zišlo s Dimitrim Payetom a dohodli sa na letnom odchode. V hre však je ešte jedna možnosť – okamžitý prestup do Marseille, ale hosťovanie v Londýne do konca sezóny. (Guardian)

WEST HAM: 22-ročný útočník M'Baye Niang naznačil možnosť odchodu z AC Milána, čo zaujalo West Ham. Ten chce čo najskôr nadviazať kontakt s Milánčanmi aj samotným hráčom. (Express)

EVERTON: Stále len 23 rokov má Romelu Lukaku, ale štarty zbiera expresnou rýchlosťou. Včerajší zápas s Manchestrom City mal na klubovej úrovni už číslo 300. (Guardian)

CRYSTAL PALACE: Francúzsky futbal si možno vyskúša Christian Benteke. Záujem o tohto forwarda javí PSG, ktorý sa dlhší čas sústredí na ofenzívnych hačov Premier League. (ESPN)

BURNLEY: Írsky záložník Robbie Brady sa má vrátiť do najvyššej súťaže, a to aj bez postupu momentálne 11. tímu, Norwichu City. Oficiálnu ponuku podali The Clarets. (Mirror)