Main Content

Najhoršia jedenástka kola na čele s Paulom Pogbom

pondelok, 16. január 2017 14:02 | Autor: Squashmaster

Najhoršia jedenástka kola na čele s Paulom Pogbom
Najhoršia jedenástka kola na čele s Paulom Pogbom | zdroj: © TASR

V najhoršej jedenástke kola Premier League až 7 hráčov z Manchestru, vrátane Paula Pogbu.

Portál goal.com zostavil zostavu najhorších hráčov uplynulého kola Premier League. Na neželanú listinu sa dostali až siedmi hráči z Manchestru.

V 21. kole anglickej futbalovej ligy pútal najväčšiu pozornosť najväčší šláger na Britských ostrovoch Manchester United – Liverpool, ktorý sa skončil zmierlivo (1:1), ale rozhodne sa nečakal výprask miliardárov zo Citizens na ihrisku Evertonu (4:0). A práve Manchester City má v najhoršej jedenástke kola až šiestich zástupcov.

Na veľkej blamáži Citizens v Goodison Parku (prehra 0:4) mal nemalý podiel brankár Claudio Bravo, ktorý pôsobil veľmi neistým dojmom, tak ako neraz počas tejto sezóny. Podiel viny nesie podľa portálu goal.com aj trojica obrancov Citizens Gael Clichy, Nicolas Otamendi a bývalý hráč práve Evertonu Josh Stones, ktorí jednak spravili veľa jednoduchých chýb a stopérska dvojica Stones-Otamendi podľa portálu goal.com nebola schopná ustrážiť belgického strikera Romelua Lukakua. Obrannú štvoricu dopĺňa pravý bek Swansea Kyle Naughton.

V záložnej formácii najhoršej jedenástky kola je aj najdrahší futbalista histórie Paul Pogba, ktorý v zápase United s Liverpoolom (1:1) nezmyselnou rukou daroval The Reds penaltu a v prvom polčase nevyužil vynikajúcu gólovú príležitosť. Jeho spoluhráčmi v tejto "antizostave kola" sú Yaya Touré zo City, Nathan Dyer zo Swansea a Yohan Cabaye z Crystal Palace.

Útočnými tykadlami „babrákov kola” sú anglickí reprezentanti Raheem Sterling zo City a Jamie Vardy z majstrovského Leicesteru, ktorý bol v dueli s londýnskou Chelsea (0:3) kompletne izolovaný a sotva sa dotkol lopty.