Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)

utorok, 17. január 2017 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Tréningov sa opäť zúčasťnuje Diego Costa. Ten mal oficiálne zranený chrbát, ale médiá naďalej píšu o jeho konflikte s trénerom, pred ktorým mal odmietnuť predĺženie zmluvy. Takto si chce vydupať prestup do Číny, ktorý mu bude umožnený najskôr v lete. (Daily Star)

ARSENAL: Kanonieri sa zaujímajú o služby útočníka M'Bayeho Nianga, ktorý je na odchode z AC Milána. Takáto posila by do istej miery kompenzovala aj možný odchod Alexisa Sáncheza. (Mirror)

ARSENAL: Blízko podpisu novej zmluvy je Per Mertesacker. Všetko má byť dotiahnuté a doladené ešte do konca mesiaca. Pôjde o predĺženie spolupráce o jeden rok. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola dostane ohromných 250 miliónov libier na to, aby vrátil City na trón. Španielsky stratég pritom sám hovorí o masívnom prebudovaní zostavy počas leta. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: 19-ročný ľavý obranca Kieran Tierney zo Celticu Glasgow naďalej privoláva pozornosť veľkoklubov. Na dobrej ceste k jeho zisku majú byť The Red Devils. (Express)

LEICESTER CITY: Do Nemecka odíde hosťovať Shinji Okazaki. Japonský forward je pod drobnohľadom Schalke 04, ktoré by mohlo byť východiskom z ťažkej situácie u Foxes. (Transfermarkt.co.uk)

STOKE CITY: Na nedostatok herného priestoru sa Bojan Krkić sťažovať nemôže. Napriek tomu by rád odišiel. 26-ročný útočník len čaká na vhodnú a zaujímavú ponuku. (skysports.com)

HULL CITY & WEST BROMWICH: Zmena pôsobiska sa skloňuje v súvislosti s Jakeom Livermorom. WBA ponúkajú 10 miliónov libier, čím by vymenil 18. za ôsmy tím ligy. (Guardian)

WATFORD: Štrnásta priečka v tabuľke rozhodne nie je lichotivá, ale Walter Mazzarri má ešte čas na nápravu. Vedenie Talianovi vyjadrilo podporu v ďalšej práci a v boji o záchranu. (Eurosport.com)