Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)

utorok, 17. január 2017 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Talentovaný záložník Martin Ødegaard zahájil svoje hosťovanie v Heerenveene. Vo farbách štvrtého tímu Eredivisie začal symbolickým záverom stretnutia s Den Haagom (2:0). (Goal.com)

BARCELONA & ATLÉTICO MADRID: Diego Costa vraj odmietol podpísať predĺženie zmluvy s Chelsea a dostal sa do konfliktu s trénerom. Na veci reagujú hneď dva popredné španielske tímy, ktoré sa pokúsia Brazílčana so španielskym občianstvom získať. (Independent)

SEVILLA: Krídelník Vitolo sa po ligovom víťazstve nad Realom Madrid ocitol na listine zranených hráčov. Trápi ho natiahnutý stehenný sval a chýbať má až štyri týždne. (ESPN)

ESPANYOL: Predĺženie spolupráce do konca sezóny 2019/20 hlási Hernán Pérez. Paraguajský krídelník je v Barcelone od leta 2015 a odohrať stihol 52 súťažných zápasov. (sport.es)

MÁLAGA: Stopér Martin Demichelis sa po piatich rokoch opäť upíše Boquerones. Ako voľný hráč sa dohodol na podmienkach spolupráce, pričom naposledy pôsobil v Espanyole. (futbol.as.com)

ALAVÉS: Po nedeľnej prehre so Celtou Vigo sa domov vrátil obranca Víctor Laguardia až včera. Po údere do hlavy ostal cez noc v nemocnici, ale podozrenie na otras mozgu sa nepotvrdilo. (klubový web)

EIBAR: 33-ročný brankár Asier Riesgo pre zranenie kolena vypadáva zo zostavy minimálne na najbližší mesiac. Počas neho mužstvo čaká napríklad pohár s Atléticom Madrid či Barcelona. (mundodeportivo.com)