Main Content

Hráči Caroliny si vystrelili zo svojho nového spoluhráča

utorok, 17. január 2017 14:20 | Autor: Dávid Lech

Hráči Caroliny si vystrelili zo svojho nového spoluhráča
Hráči Caroliny si vystrelili zo svojho nového spoluhráča | zdroj: © TASR

Byť súčasťou tímu NHL častokrát so sebou prináša aj platenie daní v podobe kanadských žartíkov, ktoré musia hokejisti podstúpiť. Na vlastnej koži to teraz pocítil obranca Caroliny Hurricanes Ryan Murphy, z ktorého si spoluhráči perfektne „vystrelili.“

Po ukončení tréningovej jednotky Caroliny Hurricanes sa 23-ročný obranca Ryan Murphy tešil na odchod domov. Keď sa ale priblížil k svojmu autu, neveril vlastným očiam. Celkovej dvanástke draftu 2011, ktorá v aktuálnej sezóne odohrala v prvom tíme 10 stretnutí s bilanciou 0+2, spoluhráči odchod z tréningu poriadne skomplikovali.

Hráči „Canes“ kolegovi naplnili jeho auto takmer po strop polystyrénom. Ako inak, väčšina z nich, sa na reakcii Murphyho poriadne zabávala a viacerí hokejisti si to dokonca natáčali na svoje mobilné telefóny. Podarené zábery zverejnil na svojom Twitteri aj bek Justin Faulk. Kanadský obranca ale úspešný žartík spoluhráčov prijal s úsmevom na tvári, hoci sa spočiatku nevyhol viacerým nadávkam. Napokon ale polystyrén z auta poslušne upratal a s určitosťou už stihol popremýšľať ako sa za to všetko spoluhráčom pomstí.