Main Content

Unikol návrh nových dresov Realu Madrid. Páčia sa vám? (fotky vnútri)

streda, 18. január 2017 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Unikol návrh nových dresov Realu Madrid. Páčia sa vám? (fotky vnútri)
Unikol návrh nových dresov Realu Madrid. Páčia sa vám? (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid ostane aj v nasledujúcej sezóne verný nemeckej firme Adidas. Aj napriek tomu, že Biely Balet svoje nové dresy oficiálne predstaví až o niekoľko mesiacov, už teraz sa objavil uniknutý návrh toho, ako by mohli vyzerať.

Pred niekoľkými týždňami unikli návrhy nových dresov FC Barcelona, „obeťou“ uniknutia sa stal v úvode nového roka aj Real Madrid. Údajné dresy Bieleho Baletu na budúcu sezónu priniesol El Partizado de Cope na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Twitter.

Vzhľadom na to, že Merengues patria medzi najtradičnejšie tímy vo futbalovom svete, s ich domácim dresom nemohli návrhári príliš hazardovať. Aj v nasledujúcom ročníku by mala byť domáca uniforma Realu Madrid tradične biela. Akurát sponzor, logo výrobcu a čísla by mal byť po novom napísaný tyrkysovou farbou.

Práve tyrkysová až takmer svetlo zelená sa objaví aj na hosťujúcich dresoch aktuálneho lídra Primera División. Sada na zápasy u súperov by mala byť v elegantnej čiernej farbe. Alternatívny tretí dres je farebne zaujímavejší, ako to už býva medzi veľkoklubmi zvykom.

Oficiálne potvrdenie nových dresov pre Real Madrid ešte niekoľko mesiacov potrvá, ale v minulosti sa už neraz potvrdilo, že pôvodné uniknuté návrhy neboli vôbec ďaleko od výslednej podoby vytvorenej sady.