Main Content

Griezmann súhlasil s prestupom do Manchestru United!

streda, 18. január 2017 10:10 | Autor: Squashmaster

Griezmann súhlasil s prestupom do Manchestru United!
Griezmann súhlasil s prestupom do Manchestru United! | zdroj: © TASR

Antonie Griezmann prestúpi do Manchestru United, informujú britské média.

Zdá sa, že prestupová sága Antoina Griezmanna z Atletica Madrid do Manchestru United bude napokon spečatená podpisom. Rokovanie prebiehajú už niekoľko mesiacov a predstavitelia anglického gigantu sú čoraz sebavedomejší v tom, že 25-ročného francúzskeho útočníka privedú na Old Trafford už počas tohtoročného leta.

Podľa metro.co.uk sa už Griezmann s United dohodli aj na platových podmienkach, ba dokonca aj na čísle na jeho drese. Mala by to byť sedmička, teda číslo, ktoré v minulosti mali také legendy klubu, akými bolo Eric Cantona, či David Beckham. V súčasnosti patrí Memphisovi Depayovi, no ten by mal z Old Traffordu odísť.

Red Devils podľa všetkého neodradila ani výpovedná klauzula francúzskeho reprezentanta v Atleticu, podľa ktorej musí prípadný záujemca zaplatiť za prestup až 100 miliónov libier, čím by sa stal najdrahším hráčom v histórii futbalu a prekonal by ďalší nedávny nákup United, Paula Pogbu. Plány červených diablov však môže zhatiť Arbitrážny športový súd, ktorý rozhodne, či Atletico bude môcť kupovať, respektíve predávať hráčov počas tohto leta.

Ak tomuto prestupu naozaj dôjde, bude sa Atletico pokúšať o návrat Diega Costu z Chelsea, ktorého pozícia v londýnskom klube je momentálne nejasná, pretože nemá najlepšie vzťahy s talianskym trénerom Contem. V tejto súvislosti sa hovorí aj o Costovom odchode čo čínskej ligy.