Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)

streda, 18. január 2017 12:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Vedenie Manchestru United počíta s letným prestupom Antoina Griezmanna. Informácie o dohodnutom transfere Francúza kolujú už aj médiami. (Express)

VILLARREAL: Zranený členok je dôvodom vynechaného tréningu Samuho Castilleja. Ten sa teraz musí podrobiť podrobným vyšetreniam a veriť v čo najkratšiu absenciu. (Marca)

MÁLAGA: Smolu na zranenia má v poslednom období útočník Sandro Ramírez. Posledné si privodil v súboji s Realom Sociedad (0:2) a ide o stehenný sval. (futbol.as.com)

CELTA VIGO: Krídelník Fabian Orellana nastupuje za Céliticos od sezóny 2011/12 a tieto časy sa končia. Pre zlú disciplínu a nedostatok rešpektu s ním coach Eduardo Berrizo nepočíta. (eurosport.com)

GRANADA: Sobotný zápas proti Espanyolu možno nestihne Rubén Vezo. Dôvodom je choroba, ktorá ho momentálne drží mimo zvyšku mužstva. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Posilu do brány z portugalskej ligy plánujú El Grana. Ide o 22-ročného Portugalčana Ruia Silvu, ktorý patrí tímu CD Nacional. (todomercadoweb.es)

GIJÓN: Rezignáciu na trénerský post podal Abelardo Fernández. Sporting prehral štyrikrát po sebe a prepadol sa do zóny zostupu. Bilancia nie je lepšia ani v posledných 11 zápasoch, v ktorých tím vyhral len raz. (Marca)

OSASUNA: Dva mesiace bez futbalu spôsobilo brankárovi Nauzetovi Pérezovi zranené rameno. Ligové stretnutie naposledy odchytal ešte v polovice decembra, a to 16. kolo. (todomercadoweb.es)