Main Content

Ronaldo odporúčil vedeniu Realu Madrid hráča, ktorého by mali kúpiť

štvrtok, 19. január 2017 11:26 | Autor: Jakub Vaverka

Ronaldo odporúčil vedeniu Realu Madrid hráča, ktorého by mali kúpiť
Ronaldo odporúčil vedeniu Realu Madrid hráča, ktorého by mali kúpiť | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo je bez pochýb najväčšou hviezdou Realu Madrid. V klube má údajne obrovské slovo, pričom najnovšie sa objavili správy, že vedeniu odporučil získanie hráča, ktorý jednoducho nemôže v Bielom Balete chýbať.

V uplynulých dňoch sa vo veľkom s Realom Madrid spájali hlavne gabonský blesk Pierre- Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund a argentínsky reprezentant Paulo Dybala z Juventusu Turín. Cristiano Ronaldo však odporučil vedeniu kráľovského veľkoklubu svojho talentovaného krajana.

Španielsky denník El Mundo Deportivo informuje, že rodák z ostrova Madeira prezidentovi klubu Florentinovi Perezovi a ostatným povedal, že by bolo výborné, keby Merengues získali 21-ročného útočníka FC Porto Andrého Silvu.

Silva patrí medzi najtalentovanejších hráčov v Európe. Už v mladom veku sa dokázal presadiť v prvom tíme portských Drakov. Góly dáva ako v domácej súťaži, tak aj v prestížnej Lige majstrov, kde s Portom postúpil do osemfinále.

Navyše, majster Európy z roku 2016 by bol značne lacnejší ako Aubameyang či Dybala. V prebiehajúcom ročníku portugalský talent napol sieť za súperovými brankármi 19- krát v 27 prípadoch. Ronaldo je známy tým, že má o svojich krajanoch dobrý prehľad. V lete podobným spôsobom odporúčal Realu Andrého Gomesa z Valencie. Gomes si však nakoniec vybral prestup do Barcelony.