Main Content

Veľký návrat pod Dubňom, Žilina získala vytúženú posilu!

štvrtok, 19. január 2017 10:38 | Autor: Filip Chudý

Veľký návrat pod Dubňom, Žilina získala vytúženú posilu!
Veľký návrat pod Dubňom, Žilina získala vytúženú posilu! | zdroj: © TASR

Jedným zo žilinských cieľov v zimnom prestupovom období bolo posilniť krídelný priestor, čo sa zrejme podarilo, keďže žilinský dres najnovšie opäť obliekla nedávna hviezda tohto klubu.

Futbalisti MŠK Žilina získali vytúženú posilu do krídelného priestoru, a to aj napriek tomu, že žiadneho hráča ešte nekúpili. Do ich radov sa totiž vrátil slovenský reprezentant do 21 rokov Lukáš Čmelík, ktorému nevyšiel angažmán vo švajčiarskom Sione. Za prvé mužstvo tohto klubu neodohral počas rok trvajúceho angažmánu ani minútu, preto sa pôvodne jedenapolročné hosťovanie, ku ktorému bola aj následná prestupová opcia na ďalšie štyri roky, ukončilo.

Čmelík sa tak vrátil do Žiliny, za ktorú už odohral v príprave aj prvých 45 minút, keď v domácom zápase proti Karvinej v zápase rezervných zostáv pomohol v druhom polčase k výhre 3:0. V súboji hlavných zostáv vyhral nováčik českej najvyššej súťaže nad jesenným majstrom Fortuna ligy 3:1.

„Od posledného zápasu v žilinskom drese na hlavnom štadióne ubehlo vyše 15 mesiacov. Som rád, že som mohol nastúpiť a že sme zvíťazili. Po ukončení zmluvy so Sionom som hráčom Žiliny. V prvom polčase sme zlomili súpera, duel sme následne kontrolovali. V druhej polovici sme mali ešte ďalšie šance na zveľadenie výsledku, ale dôležité je víťazstvo,“ povedal pre klubový web Čmelík. Ten sa síce spájal s prestupom do Mladej Boleslavi, ale teraz by mohol byť, ak sa niečo ešte nezemní, jarným tromfom Žiliny, ktorá by nemala mať žiaden problém získať titul.