Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)

štvrtok, 19. január 2017 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Obranca Dani Carvajal si proti Seville (1:2) zranil stehenný sval a do hry sa zrejme vráti až o mesiac. V takom prípade vynechá aj úvodné osemfinále Ligy majstrov. (as.com)

REAL MADRID: Posily do ofenzívy zvažuje Chelsea a jedna z volieb by mohla padnúť aj na Álvara Moratu. Vec by mohol urýchliť aj prípadný odchod Diega Costu z Anglicka. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: Londýnska Chelsea je v pole position medzi záujemcami o Belgičana Yannicka Carrasca. Pre kluby môže byť dostupný už v tomto prestupovom období. (Daily Star)

ESPANYOL: Čoraz častejšie a intenzívnejšie sa píše o bekovi Davidovi Santonovi. Plánuje odchod z Interu miláno a spomedzi záujemcov vystupujú momentálne najaktívnejšie Periquitos. (tuttomercatoweb.com)

MÁLAGA: Na štyri týždne odhadujú zdravotníci rekonvalescenciu Sandra Ramíreza. Dôvodom je zranený stehenný sval a do hry sa má vrátiť v domácom februárovom zápase proti Las Palmas. (sport.es)

SPORTING GIJÓN: Na Estadio El Molinón už poznajú nového trénera. Po rezignácii Abelarda Fernándeza sa klub dohodol s Rubim, 46-ročným Španielom, ktorý naposledy viedol Levante. (superdeporte.es)

OSASUNA: V druhej lige sa zachraňujúca Almería získala posilu z Pamplony. Prestupuje tam 28-ročný krídelník Javi Álamo, ktorý podpísal zmluvu do leta 2018. (Marca)

GRANADA: Novou tvárou do defenzívy je Islanďan Sverrir Ingi Ingason. Ten sa do Andalúzie sťahuje z belgického Lokerenu za sumu okolo 1,5 milióna eur. (Marca)