Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)

piatok, 20. január 2017 09:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Brankár AC Milána, Gianluigi Donnarumma, odchytal už 52 súťažných zápasov. Zaujíma sa oňho Real a v hre je napríklad aj Juventus, ktorý v ňom vidí náhradu za Buffona. (as.com)

BILBAO: Yeray Alvárez už má za sebou operáciu potom, ako mu bola zistená rakovina semenníka. „Som rád, že všetko prešlo v poriadku. Cítil som veľkú podporu a momentálne sa cítim dobre.“ konštatoval stopér s tým, že je pripravený na ďalšie ligové zápasy. (fichajes.net)

BETIS: Zranené koleno zdrží krídelníka Joaquína mimo zápasového diania tri až štyri týždne. Taký je verdikt lekárov po zranení, pre ktoré minulý mesiac nedohral zápas s Alavésom. (sport.es)

GRANADA: Grécky reprezentačný záložník Panagiotis Koné mieri do Andalúzie. Futbalista Udinese Calcio v rámci hosťovania posilní El Graná. (Marca)

GRANADA: Mesiace plné sťahovania čakajú Adriána Ramos. 30-ročný útočník opúšťa Dortmund, do konca sezóny hosťuje na Los Carménes a potom má dohodnutý prestup do Číny. (mundodeportivo.com)

ALAVÉS: Spomienky na Španielsko si možno oživí Leonardo Ulloa. Útočník Leicestru City, hľadajúci si nový klub, kedysi hrával za Almeríu a teraz sa oňho zaujíma Deportivo. (tribalfootball.com)

LEGANÉS: Útočník Samu sa stal v ruskej Kazani veľkým sklamaním. Za Rubin mu to nepadalo, a tak sa presúva do vlasti. Tam posilní šestnásty tím Primera Division. (Marca)