Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)

piatok, 20. január 2017 09:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Definitívne sa predĺženia zmluvy o ďalší rok dočkal Per Mertesacker. Kopiť sa začínali správy o jeho odchode, ale The Gunners využili opciu umožňujúcu natiahnutie kontraktu. (BBC)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: The Reds sa chcú zbaviť Mamadouho Sakha, no záujemcom to mimoriadne neuľahčujú. Svätci mali záujem o hosťovanie, čo však bolo odmietnuté. (Mirror)

WEST HAM: Novú zmluvu dostane krídelník Michail Antonio. V súčasnom pôsobisku sa upíše do konca sezóny 2022/23, pričom týždenne zarobí 70 tisíc libier. (Guardian)

WEST HAM: Po poslednom zápase s Crystal Palace mal Andy Carroll bolesti v krku. Tie ustúpili a tréner s ním stopercentne počíta pre zajtrajší duel na pôde Middlesbrough. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Spomienky na Španielsko si možno oživí Leonardo Ulloa. Argentínsky útočník, hľadajúci si nový klub, kedysi hrával za Almeríu a teraz sa oňho zaujíma Alavés. (tribalfootball.com)

HULL CITY & WEST BROMWICH: 27-ročný záložník Jake Livermore vymení Tigrov za WBA. The Baggies ho získali za 10 miliónov libier a k tímu sa pripojí v najbližších dňoch. (Telegraph)

MIDDLESBROUGH: 6 miliónov libier ponúkala Aston Villa za Jordana Rhodesa. The Boro však ponuku zmietli zo stola a čakajú, či príde druholigista s navýšenou čiastkou. (Daily Mail)

BURNLEY: Stopér Marc Roberts je stabilnou časťou zostavy Barnsley a po 22 zápasoch, v ktorých nastúpil, prejde do Premier League. The Clarets zaňho zaplatia 3,5 milióna libier. (Daily Mail)