Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)

sobota, 21. január 2017 10:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Dlhšie sa The Reds zaujímajú o 21-ročného záložníka Mahmouda Dahouda z Mönchengladbachu. Ponovom im pribudol konkurent v podobe Borussie Dortmund. (Mirror)

LIVERPOOL: Po ukončení aktívnej kariéry Stevena Gerrarda našiel jeho dlhoročný zamestnávateľ pre legendu pracovnú pozíciu. Venovať sa bude trénovaniu mládeže. (skysports.com)

LIVERPOOL: Stopér Joël Matip odmietol reprezentovať Kamerun na Africkom pohári národov, za ču mu hrozila suspendácia do konca turnaja od FIFA. Nakoniec k tomu nedôjde a už dnes proti Swansea City je k dispozícii. (Express)

MANCHESTER UNITED: Ashley Young možno ukončí svoje pôsobenie v Manchestri a zamieri do stále populárnejšej Číny. Tam by si mohol ročne zarobiť 16 miliónov libier. (Daily Mail)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: Na Dean Court veria v príchod gólmana Asmira Begovica. Jeho zamestnávateľ je však nekompromisný a za bývalú oporu Stoke City pýta 12 miliónov libier. (ESPN)

SOUTHAMPTON & WEST HAM: Do Londýna by sa mal sťahovať portugalský stopér José Fonte. Kladivári splnili všetky southamptonské požiadavky a zaplatia 8 miliónov libier. (Guardian)

LEICESTER CITY: Leonardo Ulloa plnil noviny v súvislosti s prestupom a jeho meno sa objavuje opäť. Tento raz je dôvodom zranený stehenný sval, pre ktorý nebude hrať proti Southamptonu. (Express)

CRYSTAL PALACE: Napriek snahe z oboch strán a pomerne veľkej trpezlivosti sa obranca Carl Jenkinson nakoniec na zmluve s The Eagles nedohodol a naďalej patrí Arsenalu. (tribalfootball.com)

SUNDERLAND: Nečakane rýchlo sa zranenia kolena zbavil Jack Rodwell. Do hry zasiahne už v dnešnom stretnutí na pôde West Bromwichu, teda v zápase ôsmeho s devätnástym. (klubový web)

HULL CITY: Osvedčeného zverenca z Olympiacosu si priviedol nový tréner Marco Silva. Do konca sezóny tu bude hosťovať krajný obranca Omar Elabdellaoui, reprezentant Nórska. (BBC)