Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.)

sobota, 21. január 2017 10:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Smolu na zranenia má v tejto sezóne Andres Iniesta. Ďalšie ho prinúti pauzovať v zajtrajšom súboji proti Eibaru. V pohárovom štvrťfinále proti Realu Sociedad si zranil lýtko. (sport.es)

REAL MADRID: Zdravotné problémy Jamesa Rodrigueza pretrvávajú. Do tréningu sa nestihol vrátiť ani pred dnešným zápasom s Málagou a na domácej pôde bude absentovať. (foxsports.com)

REAL MADRID: Proti Malage bude Cristiana Ronalda limitovať bolesť ruky. Ľahšie zranenie si privodil počas tréningu a do ligového diania zasiahne so sebazaprením. (Goal.com)

REAL SOCIEDAD & BETIS: Už takmer stálica, Rubén Pardo, v tomto ročníku dostal priestor len v troch zápasoch. Po predĺžení zmluvy sa pobral na hosťovanie do Sevilly. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Pokiaľ Los Rojiblancos prídu o záložníka Stevena N'Zonziho, sústrediť sa budú na Ibrahima Amadoua. Ten patrí francúzskemu Lille a už teraz ho Andalúzania sledujú. (fichajes.net)

LEGANÉS: Dlhodobo zo zápasového programu vypadáva Mamadou Koné. Útočník z Pobrežia Slonoviny, a predsezónna posila z Racingu Santander, má problémy s členkom. (mundodeportivo.com)

LAS PALMAS: Jese sa z PSG do Španielska nevráti. Zdalo sa, že Los Amarillos rokovania dotiahnu, no s Parížanmi sa nedohodli na finančnej kompenzácii za hráča. (metro.co.uk)

GRANADA: 28-ročný útočník Alberto Bueno na juhu Španielska len hosťuje z Porta a mimoriadne spokojný tam nie je. Už teraz sa oňho hlási Leganés či Rayo Vallecano. (Marca)