Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)

nedeľa, 22. január 2017 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Strelecky najúspešnejšiu sezónu prežíva Sergio Ramos. Včerajšie dva zásahy v domácom prostredí do siete Málagy (2:1) znamenali, že ich na konte má už šesť. (Goal.com)

REAL MADRID: Svalové zranenie ukončilo duel s Malagou obrancovi Marcelovi už v 25. minúte. Čaká sa tak na výsledky podrobnejších vyšetrení, ktoré Brazílčan absolvuje. (sport-english.com)

REAL MADRID: Stretnutie s Malagou prinieslo svalové problémy aj Lukovi Modrićovi. Správy o Chorvátovi však nenaznačujú, že ide o niečo vážne a fit môže byť už budúcu nedeľu. (Goal.com)

MÁLAGA: 27-ročný pravý obranca Luis Hernández neprežíva v Leicestri City šťastné obdobie. V sezóne nastúpil len štyrikrát a riešiť by to chcel odchoodom do Andalúzie. (futbol.as.com)

VALENCIA: Výnimočný futbalový večer prežili Netopiere proti Villarrealu. Súpera pokorili 2:0 a pripísali si prvé tohtosezónne čisté konto, pričom na „nulu“ čakali 22 stretnutí. (todomercadoweb.es)

LEGANÉS: Ofenzívny záložník Sergio Oliveira z FC Porto sa dostal na zoznam vyhliadnutých posíl Lega. Momentálne prebytočný Portugalčan sa môže sťahovať už v najbližších dňoch. (abola.pt)