Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.)

pondelok, 23. január 2017 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stále väčšie problémy Realu robia zranenia, a to najmä v defenzíve. Mimo diania je Fabio Coentrão, Pepe a Dani Carvajal. Najnovšie sa k nim počas zápasu s Málagou pridal Marcelo a počas tréningu Danilo. (Marca)

REAL MADRID: Cez leto Biely balet kúpi Dele Alliho z Tottenhamu prakticky za akúkoľvek cenu. 20-ročný mladík sa už pred rokom trafil 10krát, tento rok rozvlnil sieť 11krát. (Mirror)

BARCELONA: Katalánci včera uspeli v Eibare presvedčivo 4:0, no prišli o Sergia Busquetsa. Dôvodom je zranený členok, pre ktorý opustil bojisko už v 10. minúte. (sport.es)

SEVILLA: V polovici sezóny majú Los Rojiblancos na konte 42 bodov, čím ustanovili nový klubový rekord. Museli oň poriadne zabojovať, keď na pôde Osasuny vyhrali 4:3. (ESPN)

VILLARREAL: Pôsobenie v Porte útočníkovi Adriánovi Lópezovi nevyšlo, takže sa na čas vracia do La Ligy. Hosťovať bude opäť v kádri Žltej ponorky, v priebežne šiestom tíme súťaže. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Záložník Lassana Diarra opúšťa Marseille a jeho agent už je v kontakte s Los Che. Práve tam by mohol zamieriť, čo by po Reale Madrid bolo jeho druhé španielske pôsobisko. (todomercadoweb.es)

CELTA VIGO: Trojtýždňová prestávka čaká gólmana Rubéna Blanca. Mladého strážču svätyne odpísalo zranenie stehenného svalu, pričom doteraz zaknihoval osem tohtosezónnych štartov. (fichajes.com)