Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)

pondelok, 23. január 2017 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Budúcnosť záložníka Emreho Cana je stále nejasná. Nachádza sa totoži medzi vyhliadnutými posilami Juventusu, a ten čoskoro pripraví oficiálnu ponuku. (Daily Star)

CHELSEA: Zranenie, respektíve spor s trénerom, sú zažehnané a Diego Costa nastúpil vo včerajšom zápase proti Hullu City. K víťazstvu 2:0 prispel aj jedným presným zásahom. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Lisabonská Benfica stále jednoznačne nedala vedieť, či pustí 23-ročného obrancu Nélsona Semeda. Okrem Diablov okolo neho krúži už aj Bayern Mníchov. (metro.co.uk)

EVERTON: Malý kúsok od hosťovania v AC Miláne je 22-ročný krídelník Gerard Deulofeu. Španiel na Apeninský polostrov už odletel a podrobí sa zdravotnej prehliadke. (Goal.com)

EVERTON & WEST HAM: Z Liverpoolu do Londýna sa presúva útočník Nathan Holland. Ten má len 18-rokov a u The Toffees sa doteraz objavoval len ako hráč rezervného tímu. (skysports.com)

WEST HAM: The Hammers nebudú pri Dimitrim Payetovi až takí zásodoví a francúzskeho ofenzívneho záložníka pustia do vlasti. Najviac sa spomína hosťovanie v Nice, ale zbrane stále nezložili ani v Marseille a PSG. (Mirror)

TOTTENHAM: Cez leto Real Madrid kúpi Dele Alliho prakticky za akúkoľvek cenu. 20-ročný mladík sa už pred rokom trafil 10krát, tento rok rozvlnil sieť 11krát. (Mirror)

BURNLEY: Medzi maródov bol zapísaný po včerajšom zápase s Arsenalom (1:2) Dean Marney. Striedať musel po 75 minúach a nebol tak pri strhujúcom dvojgólovom nadstavení. (Daily Mail)

HULL CITY: Do nemocnice bol prevezený stredopoliar Ryan Mason, ktorý sa hlavou zrazil s protihráčom v zápase s Chelsea. So zlomenou lebkou sa musel podrobiť operácii, je v stabilizovanom stave, no niekoľko dní ešte ostáva v opatere lekárov. (BBC)