Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)

utorok, 24. január 2017 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Na verdikt disciplinárnej komisie čaká Arséne Wenger. Na konci zápasu s Burnley sa dostal do konfliktu s rozhodcami, pri ktorom strčil do štvrtého arbitra. (Telegraph)

ARSENAL: Až po sezóne začne svoju budúcnosť riešiť Jack Wilshere. Od svojho súčasného zamestnávateľa ponuku na predĺženie zmluvy nemá, ale lanári ho AC Miláno. (Mirror)

CHELSEA & EVERTON: Pravý obranca Branislav Ivanovic má namierené ku Karamelkám. Hoci sa píše najmä o posezónnom odchode, 41 odohraných minút z posledných dvanástich kôl naznačuje, že by k tomu mohlo dôjsť aj skôr. (Daily Star)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: 29-ročný brankár Asmir Begović možno predsa posilní The Cherries. Tí boli najprv zarazení finančnými požiadavkami Chelsea, ale zrejme sa dohodnú. (Guardian)

LIVERPOOL & HULL CITY: Hosťovaním v Hulle ročník 2016/17 zakončí Lazar Marković. 22-ročný srbský krídelník je stále členom liverpoolskej zostavy, kde priestor nedostáva. (skysports.com)

HULL CITY: Stredopoliar Ryan Mason, ktorý utrpel v súboji s Chelsea prasklinu lebky, už komunikuje. Včera ho navštívili zástupcovia The Tigers, ktorí zároveň poďakovali za podporu, ktorá hráčovi prichádza zo všetkých strán. (ESPN)

SOUTHAMPTON: 19-ročný krídelník Josh Sims začína prerážať do zostavy a vedenie okamžite reagovalo novou zmluvou. Mladíka si upísalo do leta 2020. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Šalamúnsky si počínal manažér Claude Puel pri menovaní nového kapitána, keďže José Fonte mieri do West Hamu. Vybral hneď dvoch. Reprezentatívnym kapitánom klubu je Steven Davis a zápasovým tímovým Virgil van Dijk. (skysports.com)

WEST HAM: Dva góly strelil v poslednom kole proti Middlesbrough Andy Carroll, ale zaplatil za to zranením. Má problémy s trieslami a čaká, ako dlho zotrvá mimo diania. (Daily Star)