Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.1.)

utorok, 24. január 2017 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Napriek ľahšiemu zraneniu Cristiano Ronaldo proti Malage hral. Problémy však zrejme vzrástli, včera netrénoval a vynechať má aj zajtrajší pohárový zápas so Celtou Vigo. (Marca)

REAL MADRID: Dve aktualizácie o zranených vydali Madridčania. Luka Modrić dá stehenný sval dokopy do dvoch týždňov, ale Marcelo bude na doliečenie podobného zranenia potrebovať dvojnásobok času. (BBC)

BARCELONA: Aj Arda Turan je lanárený Číňanmi, ale nezaujíma ho to. „Mám kontrakt do roku 2021, som tu šťastný a chcem byť platnou súčasťou tímu.“ povedal Turek v rozhovore. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Voľno dostal popri náročnom programe Antoine Griezmann a nemusel sa tak zúčastniť včerajšieho tréningu. Na zajtra je v Copa del Rey proti Eibaru pripravený. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID & SEVILLA: Predĺženie zmluvy s Laziom defenzívny záložník Lucas Biglia odmietol a médiá píšu o kvartete záujemcov zo Španielska, vedenom Atléticom a Sevillčanmi, ale aj so Celtou Vigo či Valenciou. (as.com)

SEVILLA & REAL SOCIEDAD: Záložník Rubén Pardo opúšťa Sevillčanov a do konca sezóny bude pôsobiť v San Sebastiáne. Dohodnuté je hosťovanie bez opcie na trvalý prestup. (Marca)

BETIS: Vykĺbené rameno na čas z hry vyradí stredopoliara Darka Brašanaca. K zraneniu prišiel v bezgólovom zápase proti Sportingu Gijón, ktorý preňho skončil v 53. minúte. (mundodeportivo.com)