Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)

utorok, 24. január 2017 11:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messiho predĺženie je na dobrej ceste

Športový riaditeľ FC Barcelona Robert Fernandez informoval verejnosť, že rokovania o novom kontrakte Lionela Messiho v katalánskej metropole sú na dobrej ceste. Aktuálny kontrakt argentínskeho čarodejníka s loptou platí do roku 2018. (RAC1)

Guardiola chce Bernata

Daily Mirror informuje, že tréner Manchestru City Pep Guardiola by veľmi rád získal svojho bývalého zverenca Juana Bernata. Španielsky obranca stále oblieka dres Bayernu Mníchov, no odchodu inam by sa vraj nebránil. (Daily Mail)

Hart do Chelsea?

Podľa bulvárneho denníka The Sun si kabína londýnskej Chelsea praje, aby klubové vedenie angažovalo anglického gólmana Joea Harta. Hart je momentálne na hosťovaní v FC Turín z Manchestru City. (The Sun)

Ronaldinho do Coritiby?

Brazílska legenda Ronaldinho, ktorá nedávno skončila s aktívnou kariérou, sa vraj môže vrátiť späť do ostrého futbalového kolotoča. ESPN Brasil tvrdí, že ex- hráč Barcelony, PSG či AC Miláno je na lane brazílskej Coritiby. (ESPN Brazil)

Bitka o Lindelofa

Talentovaný obranca portugalskej Benficy Lisabon Victor Lindelof je pod drobnohľadom anglických celkov Manchestru United a Chelsea FC. Favoritom na získanie šikovného mladíka boli Red Devils, ale The Blues by klenot lisabonských Orlov taktiež veľmi radi získali. (goal.com)

Z VOLEJA

Brankár Chelsea Thibaut Courtois je podľa svojich slov plne oddaný londýnskemu celku a nechystá sa meniť dres. (goal.com)

Talentovaný Pulišič z Dortmundu, ktorého sleduje Liverpool, by mal v BVB ostať do roku 2020. (goal.com)

Tréner Leicestru City Claudio Ranieri prehlásil, že Chelsea je serióznym favoritom na zisk titulu v Premier League. (goal.com)

West Ham United mal odmietnuť už tretiu ponuku na kúpu francúzskeho reprezentanta Dimitriho Payeta. (goal.com)