Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)

streda, 25. január 2017 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Už v dnešnej pohárovej odvete so Celtou Vigo budú mať tréneri čo robiť, aby zahatali diery po zranených. K nim sa pridáva aj James Rodriguez. Tri týždne bude liečiť lýtko. (Goal.com)

VILLARREAL: Odísť by údajne z východného Španielska mal Alexandre Pato. Brazílsky útočník sa v tomto ročníku trafil dvakrát v 14 zápasoch a klub ho plánuje nahradiť. (Football-España.net)

MÁLAGA: 27-ročný obranca Luis Hernández opustil Leicester City, kde sa mu nepodarilo naplniť očakávania a upísal sa Andalúzanom. Tí sú už jeho tretím španielskym zamestnávateľom. (BBC)

REAL SOCIEDAD & BETIS: Podľa plánov a očakávaní sa záložník Rubén Pardo sťahuje na hosťovanie do Sevilly. Po predĺžení zmluvy na Anoete zamieril k 13. celku La Ligy. (futbol.as.com)

BETIS: Úlovkom z Rumunska sa pýšia Los Verdiblancos. Prichádza stopér Alin Toca, ktorý doteraz hájil farby Steauy Bukurešť a nazrel aj do nárdného tímu. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Výmenu brankárov zrealizovali Turcos s Anderlechtom Brusel. 22-ročný Davy Roef sezónu dochytá na hosťovaní v Španielsku a o desať rokov starší Rubén Martínez zamieril do Belgicka. (Goal.com)

GRANADA: Vyriešená je najbližšia budúcnosť útočníka Adriána Ramosa. Sezónu dohrá ako hráč Dortmundu na hosťovaní v Andalúzii. Následne sa za 12 miliónov eur presťahuje do Číny. (Goal.com)