Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)

streda, 25. január 2017 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Prestupom do Barcelony sa Philippe Coutinho už nezaoberá, keď podpísal predĺženie zmluvy do leta 2022. Päťgólový strelec z aktuálnej sezóny tak ostáva verný The Reds. (Telegraph)

LIVERPOOL: Prebytočný 26-ročný stopér Mamadou Sakho aktuálne zvažuje dve ponuky. Môže ostať v Anglicku vo farbách Southamptonu alebo odísť do ruského Spartaku Moskva. (metco.co.uk)

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Diablom sa nedarí dotiahnuť príchod 22-ročného obrancu Victora Lindelöfa, patriaceho Benfice. Do diania vstúpil aj ďalší záujemca, a to The Blues. (ESPN)

TOTTENHAM: Hosťovanie v AS Rím sa stopérovi Federicovi Faziovi páči, spokojní sú aj Rimania a na dobrej ceste sú údajne aj rokovania o zmene argentínčanovho pôsobenia na trvalý prestup. (talksport.com)

SOUTHAMPTON: Zranenie utrpel stopér Virgil Van Dijk. Neoverené informácie hovoria o hrozivej trojmesačnej absencii, pričom už dnes je na programe odveta semifinále EFL Cupu proti Liverpoolu. (Express)

SOUTHAMPTON: Okrem jedného trestu za žlté karty nastupuje defenzívny záložník Oriol Romeu pravidelne na plných 90 minút. Preto obe strany privítali podpis zmluvy do roku 2021. (skysports.com)

SOUTHAMPTON: Svätci už nemajú na čo čakať a do Neapola odoslali ponuku 14 miliónov libier za Manola Gabbiadiniho. Nespokojný útočník bol doteraz spájaný s viacerými klubmi. (Daily Mail)

SWANSEA CITY & HULL CITY: Sedemnásty a devätnásty tím ligy potrebuje posilniť do bojov o záchranu a súboj zvedú o Andreu Ranocchiu. Taliansky stopér patrí Interu Miláno. (sportsmole.co.uk)

LEICESTER CITY: 27-ročný obranca Luis Hernández opustil Líšky, kde sa mu nepodarilo naplniť očakávania a upísal sa Málage. Tá je už jeho tretím španielskym zamestnávateľom. (BBC)

SUNDERLAND & CRYSTAL PALACE: V rámci najvyššej súťaže sa bude sťahovať zadák Patrick van Aanholt. Za 12 miliónov libier Holanďan opustí Čierne mačky a upíše sa v Selhurst Parku. (Guardian)

SUNDERLAND: Na severe Anglicka si našiel nového zamestnávateľa Joleon Lescott. Bývalý obranca Wolverhamptonu, Evertonu či Manchestru City bol od novembra voľným hráčom. (skysports.com)

SUNDERLAND: Zranenie kolena zdrží forwarda Victora Anichebeho mimo futbalu tri mesiace. Nepríjemnosť si privodil v stretnutí s West Bromwichom, proti ktorému odohral len 21 minút. (Mirror)