Main Content

FOTO: Martin Réway zverejnil na Instagrame dojemný odkaz

streda, 25. január 2017 12:19 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Martin Réway zverejnil na Instagrame dojemný odkaz
FOTO: Martin Réway zverejnil na Instagrame dojemný odkaz | zdroj: © TASR

Ešte v lete sme tipovali, že v tomto období by mohol mať Martin Réway na svojom konte prvé zápasy v NHL. Veľký talent slovenského hokeja je však aktuálne tomuto cieľu nie vlastnou vinou dosť vzdialený.


Rodáka z Prahy, ktorý je už pár sezón považovaný za budúceho Pálffyho a zároveň najväčší talent slovenského hokeja, krátko pred sezónou vyradili z hry zdravotné problémy. Špekuluje sa o zápale srdcového svalu, hoci presná diagnóza je tajná.

„Doteraz nepoznám príčinu, tréningov bolo veľa, ale cítil som sa v poriadku. Až potom som dostal horúčky a hospitalizovali ma. Presúval som sa z jednej nemocnice do druhej, nevedeli zistiť diagnózu,“  vysvetľoval svoj stav v decembri počas návštevy exhibičného zápasu slovenskej reprezentácie s výberom Tipsport ligy talentovaný hokejista.

Réway stále nemôže trénovať a dátum jeho návratu na ľad je otázny. Včera oslávil 22. narodeniny a jeho prianie bolo jednoznačné. Vyjadril ho prostredníctvom sociálnej siete Instagram, na ktorú napísal: "Jediná vec, ktorú chcem, je hrať hokej."