Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)

štvrtok, 26. január 2017 11:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Odvetný zápas štvťfinále Copa del Rey dnes vynechá Andrés Iniesta. Záložníka stále trápi zranené lýtko a proti Realu Sociedad sa na trávniku neobjaví. (ESPN)

REAL MADRID: Podľa tlače Pepe odmietol predĺženie zmluvy a v rokovaniach už pokračovať nechce. Odísť má do Hebei China Fortune, kde mu sľubujú lákavé platové podmienky. (Marca)

REAL MADRID: Senzačné vypadnutie z Pohára včera zažil ligový líder. Po domácej prehre 1:2 so Celtou Vigo v odvete len remizoval 2:2 a tohtoročné účinkovanie sa mu končí už vo štvrťfinále. (sportsmole.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Viaceré európske kluby túžia po Williamovi Carvalhovi a Los Colchoneros nie sú výnimkou. Defenzívny záložník si možno spomedzi záujemcov vyberie práve Madrid. (as.com)

VILLARREAL: Dlho trvalo Robertovi Soldadovi zotavovanie zo zranenia kolena, ale začal trénovať a chystá sa na svoj prvý tohtosezónny štart. Po výpadku spôsobenom svalovými problémami sa do akcie opäť hlási aj krídelník Denis Čeryšev. (Marca)

LAS PALMAS: Hosťovanie v Grécku má pred sebou Sergio Araujo. Argentínsky útočník dohrá prebiehajúcu sezónu u jedenásťnásobného šampióna, aténskeho AEK. (ESPN)