Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)

štvrtok, 26. január 2017 11:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záver sezóny 2016/17 dotiahne Anthony Martial na Old Trafford. Napriek záujmu niekoľkých klubov nedostal povolenie k odchodu na hosťovanie. (metro.co.uk)

SOUTHAMPTON: Finále EFL Cupu pozná prvého účastníka. Svätci zvládli aj odvetný zápas s Liverpoolom, keď na pôde súpera vyhrali gólom Shanea Longa 1:0, rovnako ako doma. 26. februára sa postavia proti Manchestru United alebo Hullu City. (Guardian)

STOKE CITY: Záujem z Turecka o záložníka Charlieho Adama evidujú Hrnčiari. 31-ročného Škóta by chcelo získať istanbulské Fenerbahce, priebežne štvrtý tím tamojšej Süper Lig. (ESPN)

WATFORD: Dohodou skončili rokovania The Hornets s Fiorentinou o útočníkovi Maurovi Záratem. Argentínčan v Taliansku vydržal len rok a Angličania zaňho zaplatil 2,35 milióna libier. (BBC)

MIDDLESBROUGH: Prehru s West Hamom niesli niektorí fanúšikovia ťažko, za čo sa im dostalo kritiky coacha Aitora Karanku. Ten sa teraz za svoje slová ospravedlňuje a ľutuje ich. (Telegraph)

MIDDLESBROUGH: Brankár Brad Guzan v lete ukončí svoje deväťročné pôsobenie v Európe a vráti sa do vlasti. V MLS bude chytať za novovzniknutú Atlantu United. (ESPN)

HULL CITY: Z Belgicka môže prísť 19-ročný krídelník Leon Bailey. Futbalista Genku, reprezentujúci Jamajku, bol sledovaný aj Bayernom, no zamieriť má na KCOM Stadium. (skysports.com)

HULL CITY & BURNLEY: Čiatskou okolo 10 miliónov libier zlomili The Clarets vedenie Hullu a získali krídelníka Roberta Snodgrassa. Ten svoje kvality dokazoval už v Norwichi a Leedsi. (talksport.com)