Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)

piatok, 27. január 2017 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ešte v tomto prestupovom období sa Londýnčania pokúsia kúpiť Artura Vidala. 29-ročného stredopoliara si Bayern Mníchov cení na 56 miliónov libier. (Telegraph)

CHELSEA: Šíriace sa reči o odchode gólmana Asmira Begovića nútia klub obzrieť sa po prípadnej náhrade. Tou má byť Craig Gordon, ktorý v súčasnosti háji farby Celticu Glasgow. (skysports.com)

CHELSEA: Ďalší záujemca o Branislava Ivanovića prezentuje svoje predstavy. Srb by mohol posilniť Zenit Petrohrad, ktorý je v tejto veci najnovšie skloňovaným klubom. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: O mesiac si vo finále EFL Cupu proti Southamptonu zahrá tím Josého Mourinha. V deň trénerových 54. narodenín prišla prehra v odvetnom zápase na pôde Hullu 1:2, no v súčte skóre 3-2 sa predsa tešia Diabli. (Guardian)

ARSENAL: Zajtrajší zápas FA Cupu proti Southamptonu bude dňom návratu Thea Walcotta. Do tréningu sa už zapája aj doliečený Per Mertesacker a Mathieu Debuchy. (ESPN)

SWANSEA CITY: Pokračovanie vo waleskom pôsobisku bude mať kariéra krídelníka Waynea Routledgea. Predĺženie kontraktu znamená jeho zotrvanie do konca sezóny 2018/19. (klubový web)

SOUTHAMPTON: Druhé podrobné vyšetrenie ešte čaká obrancu Vigrila van Dijka. To prvé načrtlo, že problémy s členkom môžu zapríčiniť až trojmesačnú absenciu. (skysports.com)

LEICESTER CITY & MIDDLESBROUGH: Majstri sa zaujímali o útočníka Gastona Ramíreza. Uruguajčan špekulácie podporuje, keď požiadal zamestnávateľa o uvoľnenie. (Daily Mail)

BURNLEY: Zápas 22.kola proti Arsenalu bol pre Deana Marneyho posledným tohtosezónnym. Skončil sa totiž pretrhnutím skríženého väzu v kolene a nezahrá si pol roka. (talksport.com)

WATFORD: Platnosť nadobudlo hosťovanie útočníka M'Bayeho Nianga na Vicarage Road. Dohodnutá je aj opcia na budúci prestup za 18 miliónov eur, pokiaľ strelí aspoň desať gólov. (Daily Mail)