Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)

piatok, 27. január 2017 10:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Bezproblémovo si postup do semifinále Copa del Rey zariadili Katalánci. Po výhre na pôde Realu Sociedad v prvom zápase, zvládli odvetu hladko 5:2. (BBC)

BARCELONA: Útočník Juventusu, Paulo Dybala, bol lanárený Realom Madrid, ktorý by vraj zaplatil 100 miliónov eur. Napriek tomu má navrch katalánsky klub, ktorý uprednostňuje najmä osemgólový strelec v súčte všetkých súťaží. (as.com)

BARCELONA & REAL MADRID: Režisér stredu poľa, Isco, má zvažovať odchod z Realu. To zaujalo konkurenčnú Barçu a podľa viacerých zdrojov je odhodlaná raritný transfer zrealizovať. (Express)

REAL MADRID: Álvaro Morata je údajne na predaj. Napriek piatim gólom v 13 ligových zápasoch sú na Santiago Bernabéu ochotní akceptovať ponuku aspoň na 60 miliónov eur. (Telegraph)

SEVILLA & VALENCIA: Štrnásť ligových štartov má na konte záložník Enzo Pérez a ročník mal dohrať v Benfice. Jeho cesta však môže byť iná, pretože záujem javia aj Sevillčania. (superdeporte.es)

OSASUNA: Stopér Nikola Vujadinović v lete 2015 odišiel z Pamplony do Pekingu a od tamojšieho Beijing Enterprises Group sa vracia naspäť. Dohodol sa na zmluve do konca sezóny. (futbol.as.com)

LAS PALMAS: Krátko pobudol v Hamburgu 20-ročný záložník Alen Halilović. Chorvát, donedávna pôsobiaci v Barçe, prestupuje na Kanárske ostrovy, kde podpísal zmluvu do leta 2018. (Goal.com)