Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)

piatok, 27. január 2017 16:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

 

Martialova budúcnosť je neistá

Sky Sports tvrdí, že budúcnosť francúzskeho mladíka Anthonyho Martiala v Manchestri United je neistá. 21- ročný reprezentant Les Bleus síce v januári neodišiel ani na hosťovanie a ani na prestup, ale vo veľkom sa hovorí, že po sezóne Old Trafford opustí natrvalo. (Sky Sports)

Messi a Griezmann do Interu

Premium Sport informuje, že finančne zabezpečený Inter Miláno sa v letnom prestupovom období pokúsi získať jedného z dvojice Lionel Messi (FC Barcelona)- Antoine Griezmann (Atlético Madrid). Minimálna cena za jedného z týchto futbalistov by mala predstavovať 110 miliónov eur. (Premium Sport)

Marseille si verí

Olympique Marseille si podľa denníka L´Equipe verí v získaní francúzskeho reprezentanta Dimitriho Payeta. Payet, ktorý je momentálne hráčom londýnskeho West Hamu United sa vraj chce vrátiť domov kvôli rodinným problémom. (L´Equipe)

Arsenal sleduje Reusa

Renomovaný anglický denník The Independent informuje, že londýnsky Arsenal sa stále nevzdal nádeje na získanie nemeckého reprezentanta Marca Reusa, ktorý oblieka dres Borussie Dortmund. (The Independent)

Z VOLEJA

Obranca Manchestru United Matteo Darmian je v hľadáčiku Interu Miláno. (The Sun)

Podľa Daily Mail je West Bromwich adeptom na získanie Branislava Ivanoviča z Chelsea. (Daily Mail)

Andrea Ranocchia by mal aj napriek viacerým ponukám ostať v Interi Miláno. (Gazzetta dello Sport)