Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)

sobota, 28. január 2017 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Obranca Mathieu Debuchy je rozhodnutý opustiť Anglicko a vrátiť sa do vlasti. V prebiehajúcom ročníku odohral len 16 minút a záujem prejavilo hneď niekoľko celkov z Ligue 1. (Express)

MANCHESTER CITY: Do zostavy sa čoskoro vráti Vincent Kompany. Belgický stopér dlhšie absentoval so zraneným kolenom, ale dnes proti Crystal Palace už je k dispozícii. (Mirror)

TOTTENHAM: Zdravotných problémov sa zbavil ofenzívny Argentínčan Eric Lamela. Problémy s bedrami ho držali mimo diania od októbra, no na tréningoch už opäť naplno zarezáva. (Guardian)

EVERTON: Ofenzívny záložník Jose Baxter dostal u Karameliek šancu na reštartovanie kariéry. Už dvakrát bol potrestaný za pozitívny nález na drogy, naposledy ako hráč Sheffieldu United. (skysports.com)

WEST HAM & HULL CITY: Novou posilou Londýnčanov sa stal krídelník Robert Snodgrass, za ktorého Hull zinkasoval 10,2 milióna libier. To by mohlo konečne uvoľniť trucujúceho Dimitriho Payeta, ktorý vraj najnovšie odmietol nastúpiť za rezervný tím. (BBC)

WEST HAM: Kladivári zvedú nadiaľku súboj so Celticom Glasgow o zadáka Hasana Aliho Kaldirima. Turecký reprezentant aktuálne pôsobí vo farbách Fenerbahce. (Daily Star)

STOKE CITY: Dlhšie avizované ukončenie spolupráce s Dionatan Teixeirom bolo klubom oficiálne potvrdené. 24-ročný naturalizovaný slovenský stopér si tak hľadá nového zamestnávateľa. (clubcall.com)

SUNDERLAND: Štvorzápasový trest vymerala disciplinárna komisia bekovi Papovi Djilobodjimu. Dôvodom bolo jeho správanie pri prehre vo West Bromwichi 0:2. (Mirror)

MIDDLESBROUGH: Únavovú zlomeninu v chodidle utrpel obranca Calum Chambers a podľa prvých správ lekárskeho tímu sa do hry nezapojí dva až štyri mesiace. (ESPN)

CRYSTAL PALACE: Spomedzi voľných hráčov si The Eagles možno stiahnú krídelníka Gabriela Obertana. Futbalista, so súsenosťami z Manchestru United, naposledy obliekal dres Machačkaly. (talksport.com)