Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)

sobota, 28. január 2017 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

SEVILLA: V nedeľu Sevillčania nastúpia na pôde Espanyolu a návrat hlásia hneď dvaja hráči. Samir Nasri aj Vitolo sú vylečení a tréner s nimi môže počítať. (Eurosport.com)

SEVILLA: Dlhší čas trápi Michaela Krohn-Dehliho zranenie kolena. Najnovšie bolo záložnikovi zistené poškodenie menisku, ktoré si vyžiada chirurgický zákrok. (Football-Espana.net)

VILLARREAL: Prestupu do Číny sa výrazne blíži Alexandre Pato. Upísať by sa mal Tianjinu Quanjian, za ktorým nedávno odletel do Talianska, kde je tento celok na sústredení. (Daily Mail)

VILLARREAL & ALAVÉS: 21-ročný útočník Cristian Espinoza nezaujal na hosťovaní v Baskicku. Predčasne sa tak vracia na východ Španielska, kde sídli jeho kmeňový klub. (futbol.as.com)

CELTA VIGO: Zranenie ramena na čas z diania vyradí Daniela Wassa. Záložník netrénuje od pohárovej odvety s Realom Madrid, v ktorej Celta vybojovala semifinálovú miestenku. (Marca)

CELTA VIGO & VALENCIA: Nezhody s coachom vyradili Čiľana Fabiána Orellanu zo základnej zostavy Célticos, a tak chce prestúpiť. Reálne sa javí možnosť jeho odchodu k Netopierom. (Goal.com)

ESPANYOL: Z novej zmluvy, platnej do leta 2021, sa môže tešiť stredopoliar Victor Sánchez. Barcelonský klub takto prejavil spokojnosť s jeho službami, ktoré trvajú už päť rokov. (klubový web)

GRANADA: Portugalskú ligu vymenil za španielsku brankár Rui Silva. Po prestupe z Nacionalu sa upísal v Andalúzii do konca sezóny 2020/21. (Marca)