Main Content

Vavrov prestup do Švédska zrejme padol, v hre už je Taliansko!

sobota, 28. január 2017 12:27 | Autor: Filip Chudý

Vavrov prestup do Švédska zrejme padol, v hre už je Taliansko!
Vavrov prestup do Švédska zrejme padol, v hre už je Taliansko! | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentant do 21 rokov Denis Vavro zrejme do Švédska neodíde, keďže Malmö kúpilo už iného stopéra. Lenže medzitým sa o hráča vraj začali zaujímať aj inde, a to rovno v slávnej Serii A!

Talianske médiá prišli s informáciou, že účastník Serie A FC Bologna má záujem o žilinského stopéra Denisa Vavra. Ten sa tak v krátkom čase ocitol v druhej prestupovej hre, keďže nedávno bol spájaný s Malmö FF. Švédsky majster mal zaňho údajne ponúknuť 1,5 milióna eur, no Žilina vraj chcela dvojnásobok. No Malmö sa medzitým vydalo už inou cestou, keď za 650 000 eur kúpilo stopéra základnej zostavy belgického Gentu Dána Lasseho Nielsena, pričom z hosťovania sa do jeho radov vrátil aj uruguajský stopér Felipe Carvalho.

Týmto smerom teda Vavrove kroky minimálne v zime už zrejme nepovedú, ale mrzieť ho to asi nebude musieť, keďže Bologna je prestížnejšia adresa. No k prípadnému prestupu by mohlo prísť najskôr asi až v lete, v zime sa totiž podľa talianskych médií Bologna skôr pokúsi angažovať skúseného stopéra. Ním by mal byť Andrea Ranocchia z Interu Miláno, kde ten veľmi nehráva.

Ak sa preto v posledných dňoch zimného prestupového obdobia vo vyspelých futbalových krajinách nestane niečo prekvapujúce, Vavro by mal zostať v Žiline aj na jar. Tá navyše nemá teraz záujem predávať hráčov, keďže cíti, že titul je blízko a stačí ho už len matematicky spečatiť, čo by nemal byť vzhľadom na tohtosezónnu formu Žiliny žiaden problém.