Main Content

Obranca Barcelony Alba: Chcem, aby Real Madrid prehrával

sobota, 28. január 2017 18:04 | Autor: Jakub Vaverka

Obranca Barcelony Alba: Chcem, aby Real Madrid prehrával
Obranca Barcelony Alba: Chcem, aby Real Madrid prehrával | zdroj: © TASR

Rivalita medzi FC Barcelona a Realom Madrid je večná, dokazujú to aj vyjadrenia hráčov jednotlivých klubov. Najnovšie hladinu rozvíril obranca Kataláncov Jordi Alba, ktorý neskrýva, že Biely Balet v láske rozhodne nemá.

Futbaloví fanúšikovia sú vždy radi, keď rivali ich obľúbených tímov strácajú body a prehrávajú zápasy. Výnimkou nie je ani krajný obranca FC Barcelona Jordi Alba, ktorý netají, že v láske nemá konkurenčný Real Madrid.

„Ako fanúšik Barcelony, chcem, aby Madrid prehrával. Oni chcú to isté. Každý, čo povie niečo iné, klame,“ povedal španielsky reprezentačný obranca pre El Partizado, jeho slová priniesol SportEnglish.

Katalánci sa po sérii zlých výsledkov vrátili na víťaznú vlnu, naposledy presvedčivo v Copa del Rey zdolali Real Sociedad 5:2. Výkonom opäť upútal Lionel Messi. „Nič, čo Messi urobí ma už neprekvapí. Je najlepší na svete, bez ohľadu na to, čo ostatní povedia.“

Tím z Camp Nou je už v semifinále národného pohára, kde narazí na Atlético Madrid. V druhom semifinále si to rozdajú Deportivo Alavés a Celta Vigo. „Luis Enrique trénoval Celtu, chcel by proti nim hrať vo finále.“

Real Madrid vypadol po výsledkoch 1:2, 2:2 práve s Vigom. Z madridského tábora sa ozývali hlasy, že Copa del Rey i tak nie je až tak dôležitá súťaž. „Stane sa, že keď tímy nepostúpia ďalej, snažia sa dehonestovať túto súťaž. Povedať, že Copa nemá úroveň je obyčajná výhovorka,“ rypol si v závere do rivala Alba.