Main Content

Agent o budúcnosti Verrattiho: V PSG s určitosťou neostane

sobota, 28. január 2017 17:19 | Autor: Jakub Vaverka

Agent o budúcnosti Verrattiho: V PSG s určitosťou neostane
Agent o budúcnosti Verrattiho: V PSG s určitosťou neostane | zdroj: © TASR

Taliansky reprezentant Marco Verratti má s Parížom Saint- Germain kontrakt do roku 2021, no vo veľkom sa hovorí o jeho možnom odchode inam. Interes majú tímy z Talianska či Anglicka. Do celej veci prilieva viac svetla hráčov agent.

Marco Verratti bol v zimnom prestupovom období spájaný s odchodom do londýnskej Chelsea, kde ho chcel získať jeho bývalý tréner z reprezentácie Antonio Conte, či s prestupom do Interu Miláno. Taliansky celok za jeho služby núkal astronomických 78 miliónov eur.

Agent sympatického talianskeho stredopoliara, Donato Di Campli, prilial do budúcnosti 24- ročného agilného záložníka viac svetla. „Marco je na svojom dobrodružstve v Paríži viac, ako šťastný. V klube má kontrakt do roku 2021, fanúšikovia ho podporujú. Navyše, je jednoznačné, že chce vyhrávať,“ hovoril pre Goal.

K možnému odchodu Verrattiho inam má Di Campli jasný názor. „Myslím si, že by to bola komplikácia. Je veľa tímov, ktoré sa o jeho služby zaujímajú, ale najprv by sa museli spýtať PSG.“ Kormidelník Parížanov Unai Emery je s Talianom veľmi spokojný a patrí medzi jeho najvyťaženejších hráčov.

Donato Di Campli však nevie, čo prinesú ďalšie roky. „Či ostane v Paríži do konca kariéry? Môžem vás ubezpečiť, že nie. Potvrdzujem, že Marco dostal ponuky z Talianska, ale momentálne sa nejedná o otázku dňa,“ zakončil.