Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.)

nedeľa, 29. január 2017 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ALTÉTICO MADRID: Los Colchoneros včera nečakane len remizovali s Alavésom, navyše sa im zranil obranca José Gimenéz. Dĺžka jeho zotavovania je zatiaľ neznáma. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Arsenal aj Manchester United by radi priviedli Antoina Griezmanna a za francúzsku hviezdu by zaplatili 85 miliónov libier. Lepšie postavenie majú Londýnčania, u ktorých si Atlético vyhliadlo Alexisa Sáncheza. (Express)

BILBAO: Plné tréningy už môže absolvovať doliečený Ager Aketxe. Mimo hry bol pre zranenie kolenných väzov, ale optimistické prognózy hovoria, že môže hrávať už od ďalšieho kola. (sport.es)

SEVILLA: Ofenzívny záložník Hiroši Kijotake myslí na odchod z Európy. Ponuku má z amerického Seattle Sounders, ale sám by sa radšej vydal do Japonska. (Marca)

MÁLAGA: Návrat do Španielska plánuje stredopoliar José Rodriguez. Futbalista Mainzu 05 bol v minulosti považovaný za nádej Realu Madrid a neskôr pôsobil aj v Galatasarayi. (futbol.as.com)

MÁLAGA: Zlomeninu ruky utrpel v sobotnom zápase s Osasunou (1:1) Recio. Duel sa preňho skončil krátko po zmene strán a mimo hry teraz môže byť niekoľko mesiacov. (Marca)

VILLARREAL: Zranenia sa 28-ročnému stopérovi Victorovi Ruizovi vyhýbajú. Včera si však predsa jednu absenciu pripísal. Na trávnik proti Granade (2:0) ho nepustila bolesť chrbta. (eldesmarque.com)