Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)

nedeľa, 29. január 2017 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zranené koleno v prebiehajúcom ročníku Perovi Mertesackerovi neumožnilo ešte ani jede štart. Zmeniť sa to má už v najbližších dňoch, keďže sa Nemec zapojil do tréningu. (ESPN)

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Arséne Wenger aj José Mourinho by radi priviedli Antoina Griezmanna z Atlética Madrid. Za francúzsku hviezdu by zaplatili 85 miliónov libier, pričom lepšie postavenie majú Gunners, u ktorých si Madridčania vyhliadli Alexisa Sáncheza. (Express)

LIVERPOOL: Výsledková mizéria tímu Jürgena Kloppa pokračuje. V lige nevyhral už tri zápasy po sebe a v priebehu piatich dní vypadol z oboch pohárov. Včera v FA Cupe doma nestačil na Wolverhampton, s ktorým prehral 1:2. (BBC)

WEST HAM: Francúzske médiá tvrdia, že sa Kladivári konečne dohodli s Marseille na prestupe Dimitriho Payeta. Olympique nakoniec budú ochotní zaplatiť požadovaných 30 miliónov eur. (Mirror)

LEICESTER CITY: Len počas leta prišiel útočník Islam Slimani, odohral 13 ligových zápasov a záujem javí Tianjin Quanjan. Ponuka Číňanov na 38 miliónov libier bola klubom odmietnutá. (talksport.com)

SWANSEA CITY: Pozoruhodný výmenný obchod plánujú Labute s druholigovou Aston Villou. Získajú tak forwarda Jordana Ayewa, za ktorého „zaplatia“ krídelníkom Modouom Barrowom a zadákom Neilom Taylorom. (Telegraph)

STOKE CITY: 21-ročný krídelník Moha El Ouriachi Choulay zamieril na hosťovanie do Hearts a v škótskej lige ho čaká krst ohňom – dnešný duel v Glasgowe so Celticom. (BBC)

BURNLEY: Ír Robbie Brady veľmi pravdepodobne prejde v krátkom čase z Norwichu k The Clarets. Nestane sa to však skôr ako druholigista nájde adekvátnu náhradu. (ESPN)

WATFORD: Do Číny sa pravdepodobne vydá Odion Ighalo. Útočník z Nigérie sa v tomto ročníku zatiaľ trafil len raz a ponuka na 27 miliónov libier zo Šanghaja vyzerá lákavo. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Čiastkou 12 miliónov eur sa vedenie osemnásteho tímu Premier League pokúsi presvedčiť Lille k predaju defenzívneho stredopoliara Ibrahima Amadouho. (Daily Mail)