Main Content

Messi prezradil, ktorý hráč ho na ihrisku vždy ohromí

nedeľa, 29. január 2017 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Messi prezradil, ktorý hráč ho na ihrisku vždy ohromí
Messi prezradil, ktorý hráč ho na ihrisku vždy ohromí | zdroj: © TASR

Lionel Messi prezradil, ktorý hráč ho dokáže na ihrisku stále ohromiť aj napriek tomu, že ho videl hrať futbal už nespočetne veľakrát.

Lionel Messi nedávno deklaroval, že chová veľký rešpekt k Wayneovi Rooneymu, kapitánovi Manchestru United. V aktuálnom interview La Pulga vzdal hold ďalšej hviezde posledných rokov, svojmu spoluhráčovi Andrésovi Iniestovi.

„Keď na ulici hráte v detstve futbal, naučíte sa veľa vecí, ktoré neskôr využijete. Zvyknete si na zápasy proti starším chlapcom a naučíte sa nemeniť svoju hru. Hráte vždy svojím štýlom,“ začal päťnásobný najlepší futbalista na svete.

„Andrés a ja sme si podobní v tom, že využívame naše telo, aby sme sa vyhli súperom. On však v sebe má niečo, čo ma vždy dokáže ohromiť,“ preberá slová argentínskeho reprezentanta portál 90min.com.

Messi nepochybuje o tom, že Iniesta je jedným z najunikátnejších hráčov, ktorí momentálne behajú po futbalových trávnikoch. „Vždy príde moment, kedy si myslíte, že ho môžete dolapiť. Moment, kedy mu chcete zobrať loptu. Avšak nepodarí sa vám to. Nie je extrémne rýchly, no má schopnosť odmotať sa od vás veľmi rýchlo. Plynie to z jeho techniky,“ zakončila barcelonská desiatka.