Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.)

pondelok, 30. január 2017 11:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Coachovi Jürgenovi Kloppovi vraj došla trpezlivosť s Danielom Sturridgeom a jeho náchylnosťou na zranenia. Počas leta je rozhodnutý predať ho a pre toto prestupové obdobie si vyhliadol iného útočníka. Zaujal ho Leandro Paredes z rímskeho AS. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Senegal skončil na Africkom pohári národov vo štvťfinále a návrat Sadia Maného do Anglicka bude expresný. Už zajtra má byť k dispozícii na ligový zápas proti Chelsea. (ESPN)

LIVERPOOL: Anglický futbal vyhlásil najlepšieho hráča za rok 2016. Pocty sa dostalo ofenzívnemu záložníkovi Adamovi Lallanovi, ktorý háji farby The Reds. (skysports.com)

MANCHESTER CITY: Ľahšie zdravotné problémy trápia Sergia Agüera. Viesť môžu k absencii v zápase s West Hamom, pričom už vynechal sobotný pohárový zápas proti Crystal Palace (3:0). (clubcall.com)

LEICESTER CITY: Atalanta Bergamo vyhlásila, že záložníka Francka Kessiého v tomto prestupovom období nepredá, ale na The Foxes to nezafungovalo. Šesťgólového strelca zo Serie A naďalej lanária do svojich radov. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: Svätci uspeli u Neapolčanov s ponukou 17 miliónov eur za 25-ročného forwarda Manola Gabbiadiniho. Ďalších 3,5 milióna doplatia na prípadných bonusoch. (Daily Star)

WEST HAM: Príbeh Dimitriho Payeta má celkom predpokladaný koniec. Marseille a West Ham potvrdili dohodnu a za 25 miliónov libier odchádza do Francúzska, kde sa upíše do konca sezóny 2020/21. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Bek Jefftey Schlupp sa v novom pôsobisku ani poriadne nezabýval a už je zranený. Pohárový súboj s Manchestrom City preňho skončil natiahnutím stehenného svalu. (klubový web)

WEST BROMWICH: Koniec pôsobenia Nicolasa Lombaertsa v Zenite Petrohrad sa blíži a zamieriť by mohol k The Baggies. Tí ponúkajú za belgického stopéra 5,8 milióna eur. (sportsmole.co.uk)