Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.)

pondelok, 30. január 2017 11:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Čoskoro sa na trávniku opäť objaví Gareth Bale, ktorý tvrdo pracuje na svojom skorom návrate. Stať by sa tak mohlo už v nedeľnom boji so Celtou Vigo. (Football-Espana.net)

ATLÉTICO MADRID: Disciplinárnu dohru bude mať stretnutie s Deportivom Alavés pre Diega Godína. Ten ťažko niesol frustráciu z remízy 0:0 a opľul protihráča, za čo bude potrestaný. (en.as.com)

BILBAO: V poriadku je už obranca Yeray Álvarez. Ten sa pred vyše mesiacom podrobil operácii rakovinového nádoru na genitáliách. Včerajší zápas s Gijónom (2:1) presedel na striedačke. (Marca)

BILBAO: Baskovia hrajú s odvážnymi cieľmi a siedme miesto v nich živí nádej na kvalifikovanie sa do Ligy majstrov. „Vidíte, že medzi tou bojujúcou štvoricou nie sú mimoriadne rozdiely. Kým budeme cítiť pôdu pod nohami, pozeráme sa nahor.“ hlási tréner Ernesto Valverde. (Football-Espana.net)

VILLARREAL: 20-ročný útočník Alfonso Pedraza momentálne hosťuje v druholigovom CD Lugo, no má ponuku z Británie. Lanári ho Leeds United, ktorý by zaplatil 10 miliónov eur. (futbol.as.com)

VALENCIA: Dohrávku 20. kola proti Las Palmas vynechá stredopoliar Álvaro Medrán. Dôvodom je bolesť ramena, pre ktorú sa mimo hry zdrží zatiaľ neznámy čas. (Marca)

VALENCIA & DEPORTIVO LA CORUÑA: Zmenu zamestnávateľa v rámci La Ligy plánuje krídelník Federico Cartabia. Sťahovať sa môže na severozápad Pyrenejského polostrova, kde záujem o Argentínčana javí Deportivo. (Transfermarkt.es)

ESPANYOL: Predĺžením zmluvy si talentovaný 19-ročný ľavý obranca Aarón Martín Caricol zabezpečil pokračovanie kariéry v bielo-modrej časti Barcelony do leta 2022. (transfermarktweb.com)