Main Content

Prestup ako darček k narodeninám, slovenský reprezentant v novom klube!

pondelok, 30. január 2017 12:09 | Autor: Filip Chudý

Prestup ako darček k narodeninám, slovenský reprezentant v novom klube!
Prestup ako darček k narodeninám, slovenský reprezentant v novom klube! | zdroj: © TASR

Ďalší futbalista, ktorý sa objavuje pravidelne minimálne v širšom kádri Jána Kozáka zmenil v zime dres. Jakub Sylvestr si dal prestupom darček k narodeninám.

Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie Jakub Sylvestr si našiel nový klub, keď opustil druholigový 1.FC Norimberg a zamieril do Aalborgu BK, aktuálne ôsmeho mužstva dánskej Superligy, s ktorým podpísal ročnú zmluvu. Koniec Sylvestra v Norimbergu sa očakával, keďže nedostál v ňom dostatok príležitostí, pričom bol spájaný s viacerými klubmi, najviac s Lechiou Gdaňsk, ale nakoniec je z toho presun do Dánska.

„Chceli sme získať útočníka, preto sme radi, že Jakub Sylvestr k nám prišiel. Je rýchly, dobre technicky vybavený a všestranný útočník, ktorý vie dávať góly oboma nohami. Dobre zapadá do našej hernej filozofie. Ide o profesionála, ktorý tvrdo pracuje a vnímame ho ako jasné posilnenie nášho tímu,“ povedal pre klubový web športový riaditeľ Aalborgu Allan Gaarde.

Odchovanec Slovana vníma tento prestup ako krok dopredu. „Budem robiť všetko preto, aby som tímu pomohol gólmi a prihrávkami. Chcem ukázať moje kvality, aby tréneri a spoluhráči vedeli, že mi môžu dôverovať. A teším sa, že si navzájom budeme pomáhať k dosahovaniu dobrých výsledkov,“ uviedol od najbližšieho štvrtka 28-ročný útočník, ktorý si tak týmto transferom dal akoby darček k narodeninám.