Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.)

utorok, 31. január 2017 09:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet drží prvú ligovú priečku a najbližšie sa predstaví v nedeľu proti Celte Vigo. Hrať už môže doliečené duo Luka ModrićJames Rodriguez. (sports.yahoo.com)

ATLÉTICO MADRID: Lekársky tím Atlética vydal správu o Josém Maríovi Gimenézovi a príliš pozitívna nie je. Svalové zranenie ho môže odpísať až na dva mesiace. (sport.es)

VILLARREAL: Neúspešný bol hon na útočníka Giovanniho Simeoneho. Mládežnícky reprezentant Argentíny patrí Janovu, ktorý odmietol villarrealskú ponuku na 20 miliónov eur. (Football-Italia.net)

VILLARREAL: Pomerne rýchlo sa podarilo doladiť prestup Alexandra Pata do Tiajinu Quanjian. Čínsky klub zaplatil 18 miliónov eur a Brazílčania zaviazal na tri roky. (metro.co.uk)

VALENCIA: 24-ročný brankár Matt Ryan do konca sezóny opúšťa Španielsko a chytať bude v belgickom Genku. Austrálsky reprezentant u Netopierov veľa priestoru nedostával. (ESPN)

ESPANYOL: Periquitos pokračujú v predlžovaní kontraktov a ďalším na rade bol obranca Marc Navarro. 21-ročný pravý obranca sa upísal do konca sezóny 2020/21. (klubový web)

OSASUNA: Talianskemu gólmanovi Salvatoremu Siriguovi hosťovanie z PSG v Seville nevyšlo a čaká ho ďalšie. Tento raz vyskúša šťastie v Pamplone. (futbol.as.com)

LAS PALMAS: Napriek viacerým pochybnostiam sa Jesé Rodríguez predsa na záver sezóny presúva k Los Amarillos. Tí dotiahli hosťovanie krídelníka PSG do úspešného konca. (Goal.com)

ALAVÉS: Priestor v zostave AC Milána sa pre obrancu Rodriga Elyho nenašiel, a tak odchádza na hosťovanie. Obliekať bude dres baskického Deportiva. (Marca)