Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)

utorok, 31. január 2017 09:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Maximálne nespokojný je v tíme Claudia Ranieriho útočník Leonardo Ulloa a podľa jeho vlastných slov za tento toto mužstvo už nikdy nechce nastúpiť. (Telegraph)

SOUTHAMPTON: Svätci majú záujem o 29-ročného obrancu Serdara Tasciho. Stopér pôsobí už štvrtý rok v Spartaku Moskva, hoci ho pred rokom formou hosťovania skúšal aj Bayern. (ESPN)

EVERTON & SUNDERLAND: Dvaja hráči zamierili z Goodison Parku k Čiernym mačkám. Stredopoliar Darren Gibson sa v Sunderlande upísal do leta 2019. Kostarický zadák Bryan Oviedo ešte o dva roky dlhšie. (skysports.com)

SUNDERLAND & CRYSTAL PALACE: Spečatený je prestup 26-ročného ľavého obrancu Patricka van Aanholta a obnoví spoluprácu so Samom Allardycom. Prestupová čiastka nebola zverejnená, ale píše sa o sume medzi 9 až 14 miliónmi libier. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Voľným hráčom je po ukončení spolupráce s Juventusom obranca Martin Cáceres. Najnovšie informácie ho spájajú s priebežne osemnástym tímom Premier League. (Daily Star)

HULL CITY: Svalové zranenie pozdrží mimo trávnikov obrancu Curtisa Daviesa. Chýbať má dlhých osem týždňov potom, ako nedohral posledný zápas proti Chelsea. (Daily Mail)

HULL CITY: V priebehu včerajška bol prepustený z nemocnice 25-ročný stredopoliar Ryan Mason. Hospitalizovaný bol osem dní, keď utrpel prasklinu lebky po strete s Garym Cahillom. (Mirror)

BOURNEMOUTH: Pobrežie Slonoviny senzačne na Africkom pohári národov neprešlo základnou skupinou a od budúceho týždňa bude k dispozícii Max Gradel. Krídelný útočník pritom za tri zápasy šampionátu nahral v súčte len 90 minút. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: Tréner Aston Villy, Steve Bruce, je odhodlaný získať útočníka Jordana Rhodesa. Ten nastúpil len v šiestich kolách a Birminghamčania ponúkajú 8 miliónov libier. (Daily Star)