Main Content

Čínský klub ponúka za Juraja Kucku tučný balík peňazí

utorok, 31. január 2017 10:21 | Autor: Filip Chudý

Čínský klub ponúka za Juraja Kucku tučný balík peňazí
Čínský klub ponúka za Juraja Kucku tučný balík peňazí | zdroj: © TASR

Mnohomiliónové ponuky z čínskych klubov sa nezastavili, pričom sa opäť týkajú Slováka. Po Hamšíkovi to Číňania skúšajú na Kucku. Aká je odpoveď?

Dôležitý člen slovenskej futbalovej reprezentácie Juraj Kucka sa ocitol v hľadáčiku čínskeho prvoligového klubu Peking Kuo-an. S touto informáciou vyšiel portál tuttomercatoweb.com, no ako spomínaný zdroj dodal, AC Miláno nechce o odchode svojho stredopoliara zatiaľ ani počuť.

Predstaviteľov talianskeho klubu nepresvedčila ani ponúkaná suma, ktorá bola údajne na úrovni 10 miliónov eur, čo je približne trojnásobok, koľko Milánčania zaplatili FC Janov pri Kuckovej kúpe. Po Hamšíkovi je tak Kucka druhým Slovákom, o ktorého sa v ostatnom čase počas čínskej prestupovej horúčky mali zaujímať tamojšie kluby, ale opäť bez úspechu.

Piate mužstvo čínskej Superligy z minulej sezóny Peking Kuo-an, ktorému tak tesne unikla účasť v ázijskej Lige majstrov, má vo svojom aktuálnom kádri len kvarteto legionárov. Tureckého reprezentanta Buraka Yilmaza, brazílskeho reprezentanta Renata Augusta a jeho krajana Ralfa a tiež reprezentanta Uzbekistanu Jegora Krimeca. Či sa ešte pokúsia získať Kucku, alebo niekomu iného, je nateraz otázne.