Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)

streda, 1. február 2017 08:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Plnú tréningovú záťaž už zvláda záložník Pepe. Donedávna ho trápil lýtkový sval, no v nedeľu na pôde Celty Vigo už môže bezpečne nastúpiť. (news.yahoo.com)

REAL SOCIEDAD: Mexický krídelný útočník Carlos Vela netrénuje pre problémy s kolenom. Zlá správa je to aj pre národný tím, ktorý má na budúci týždeň naplánovaný zraz. (ESPN)

VALENCIA & DEPORTIVO LA CORUÑA: Dva presuny čakajú do letnej prestávky krídelníka Federica Cartabiu. Sezónu dohrá na hosťovaní v Brage, medzičasom mu vyprší zmluva a ako voľný hráč potom prejde do La Coruñe. (sport.yahoo.com)

VALENCIA & CELTA VIGO: Célticos s Fabiánom Orellanom nepočítajú. Stredopoliar tak ročník dohrá hosťovaním na Mestalle, kde je dohodnutá aj opcia na prípadný budúci prestup. (AS.com)

CELTA VIGO: 1,1 milióna eur Celta zaplatila za služby ofenzívneho stredopoliara Andrewa Hjulsagera. Pre 22-ročného dánskeho reprezentanta pôjde o prvé pôsobisko po materskom Brøndby. (ESPN)

MÁLAGA: Trvalý prestup síce zatiaľ Andalúzania nedohodli, ale José Rodriguez sa predsa na čas vráti do vlasti. Záložník, patriaci Mainzu 05, bude hosťovať na La Rosalede. (Marca)

LEGANÉS: Aktívni boli včera Lega. Z Granady prišiel na hosťovanie pravý obranca Tito, z Porta si vypožičali útočníka Alberta Buena a ako voľný hráč bol angažovaný krídelník Nabil El Zhar. (Marca)

LEGANÉS: Na určitý čas z hry vypadáva záložník David Timor. Klub zatiaľ informoval len o zranení ruky, čo vraj nemusí byť len banálnym problémom. (futbol.as.com)

BETIS: 27-ročný ukrajinský krídelník Roman Zozuľa bude do leta vypomáhať druholigovému Rayu Vallecano. V Seville sa počas šiestich vystúpení nedokázal trafiť ani raz. (Marca)

GIJÓN: Farby Sportingu bude v rámci hosťovania hájiť útočník Lacina Traoré z Pobrežia Slonoviny. Ide už o tretí tím, ktorému bol Afričan z monackého AS požičaný. (Marca)