Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.)

streda, 1. február 2017 08:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnčania chceli získať útočníka Moussu Dembelého zo Celticu. Niektoré zdroje hovorili, že Škóti žiadajú 40 miliónov libier. Faktom však je, že ochotu rokovať nakoniec neprejavili. (Express)

LIVERPOOL & CRYSTAL PALACE: Mamadou Sakho na poslednú chvíľu doriešil svoj záver sezóny. Francúzskeho stopéra čaká do konca ročníka 2016/17 hosťovanie v Londýne. (Telegraph)

ARSENAL: Pri ligovej prehre s Watfordom (1:2) odohral Aaron Ramsey len 20 minút. Potom musel striedať, opäť sa ocitol na maródke a fanúšikovia očakávajú ďalšie informácie. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Stopér z Pobrežia Slonoviny, Eric Bailly, odohral po návrate z afrického šampionátu zápas za rezervu, v ktorom si zranil členok. Dĺžka zotavovania je zatiaľ otázna. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Netrpezlivo čaká na verdikt lekárov obranca Virgil van Dijk. Holanďan má zranený členok a predpokladá sa, že sa vráti pred finále EFL Cupu, hranom na konci februára. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Z druhého tímu francúzskej ligy, Nice, putuje na juh Anglicka 21-ročný brankár Mouez Hassen. Transfer zahŕňa aj opciu na prípadný letný trvalý prestup. (skysports.com)

LEICESTER CITY: 25-ročný stopér Molla Wague patrí Granade, hosťoval v Udinese a jeho ďalšie kroky mierili do Británie, kde sa upísal na hosťovanie do leta 2017. (BBC)

HULL CITY: 26-ročný záložník Alfred N'Diaye, ako nová posila Villarrealu, mimoriadne nepresvedčil. Klub ho tak poslal na hosťovanie k Tigrom vedeným Marcom Silvom. (Daily Mail)

HULL CITY: Posledné hodiny prestupového obdobia trávil Kamil Grosicki zdravotnou prehliadkou na severovýchode Anglicka. Poľský záložník prestúpil z Rennes, kde pôsobil tri roky. (BBC)

BOURNEMOUTH: Dve zmeny včera zrealizovali na Dean Court. Káder posilní 18-ročný gólman Aaron Ramsdale zo Sheffieldu United a do Readingu odišiel útočník Lewis Grabban, ktorý v tomto ročníku zaknihoval len tri štarty. (klubový web)